sunnuntai 15. marraskuuta 2009


Minä lasken tämän
rottinkituolin
nyt lattialle lepäämään.

Se oli hyvä rottinkituoli,
materiaalistaan huolimatta
ei kovinkaan kiikkerä.

(Vaikka saatankin katsella
uutta tuolia,
IKEAsta en ainakaan
sitä hanki.)

Kiitos kovasti.

8 kommenttia:

 1. tämä on (ainakin toistaiseksi) viimeinen runoni täällä. tuntuu vähän hassulta ja kurjalta lopettaa jotenkin näin laimeasti. enpä nyt kuitenkaan muutakaan osaa.

  paulin kanssa emme ole keskustelleet blogin tulevaisuudesta kummemmin, mutta olemme puhuneet eräästä julkaisuprojektista, josta ehkä myöhemmin lisää. olisi mahtihomma saada tämän blogin paikoin mainioita juttuja kansien väliin.

  VastaaPoista
 2. Harmi, mutta ymmärrän kyllä yskän. Ei blogia, jossa julkaistaan runo päivässä, voi pitää ikuisesti innostavana tai tuoreena.

  Miellyttävä tätä on ollut seurata. Lukija kiittää!

  VastaaPoista
 3. kiitos Juho, luottolukija, seuraamisesta ja kommenteista. ja otitpa kesällä osaakin kirjoitteluun :)

  VastaaPoista
 4. kiitos teille! ja minulle kiitos kanssa koska blogasin-mokasin täällä! ehkäpä tilapäissäänrunoilu menee vähän raskaaksi, jos sitä kovin kauan jatkaa. itsekin jaksan päivittää blogia korkeintaan kerran viikossa.

  onnea kirjaprojektille!

  VastaaPoista
 5. Aika aikaansa kutakin, täällä oli kyllä mukava vierailla. Tällainen päivittäinen kirjoittaminen pitää virettä yllä, mutta julkisena se on myös kuluttavaa. Onnea siis uusiin koitoksiin. Kunnon tekstejä saa aikaan vaan kirjoittamalla ja kirjoittamalla. Ei siihen mitään oikotietä ole.

  VastaaPoista
 6. Joko se päättyi, harmi! Toistaiseksi ainoa paikka seurata netitse runouttasi, Erkka, kun et viivytellyt toisestakaan nettisaitista katoamista. (Tähän voi laittaa mahdollisen linkin omaan blogiin.)

  Ja siis ihan kokonaisuudessaankin tätä blogia oli mukava seurata, ei vain Erkan puolelta. Ajoittain meikäläisen blogimaailman helmi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos runoista oista sta a
  ja hetkittäisistä
  oivalluksen välähdyksistä
  tyhjässä päässä

  VastaaPoista