lauantai 27. kesäkuuta 2009

Windows 95

Mihin maailma on menossa?
Jo on aikoihin eletty!

Suomenlinnassakin on hippejä!

Nuoriso sylkee ja masturboi!
Porvari nylkee ja promulgoi!

Kukaan ei käy töissä!

Ei kahvikaan oo kortilla!
Naisetkin käy nortilla!

Mustarastas on musta!
Aurinko on maahanmuuttaja!

Possu maistuu kanalle!
Kossu maistuu

11 kommenttia:

 1. Ok, sorry.

  Hei Erkka. Lähden tästä kahdeksi viikoksi turun saaristoon laittamaan protuille ruokaa. Pystyn luultavasti toimimaan vain tekstiviesteitse. Saas nähä.

  T, PT

  VastaaPoista
 2. Moi Pauli. Turhaan mollasit tätä runoa, se on hauska.

  Suurelle yleisölle tiedoksi: Paulin ehdottama ratkaisu blogin tulevaisuudesta koskien seuraavaa kahta viikkoa on uudelleenharkinnassa: harkitsemme korvaajaa!

  VastaaPoista
 3. moi harry!

  homma näyttäs tältä: pauli ottaa vielä selvää, pystyykö päivittämään blogia mielekkäästi leiriltä. jos ei, niin seuraa seuraavaa:

  minä, Juho Narsakka ja Harry päivitetään blogia kolmestaan vuorotellen, eli huomenna päivitän mä, sitten vaikka Harry ja sitten Juho jne. tulis kivaa vaihtelua blogiin.

  miltä kuulostaa?

  VastaaPoista
 4. kyllä mä oon messissä! en siis tahdo tunkeutua, mutta jos apuvoimia tosiaan tarvitaan niin oon kyllä käytössä. aattelin olla muutaman viikon tässä täyslomalla; blogaaminen voisi olla oikein rentouttavaa lomapuuhailua.

  VastaaPoista
 5. joo hienoa! pauli ilmoittaa vielä että pystyykö/eikö pysty, niin palataan sitten asiaan, huomenna tai viimeistään ylihuomenna

  VastaaPoista
 6. Jees, olisin kovin mielelläni kyllä mukana, varsinkin siksi kun en ole omaa blogia koskaan pitänyt. Pääsisi ikään kuin kokeilemaan :)

  Mutta katsellaan tosiaan..

  VastaaPoista
 7. Hei, täällä Pauli. Mukava, kun on innokkaat tuuraussuunnitelmat saatu säädettyä. Sain selville, että leiripaikalla kyllä olisi mokkula käytössä ja itse joudun ottamaan läppärin mukaan, koska mitään cd-soitinta siellä ei muuten ole. Mutta mokkula on hidas ja työaika on klo 7-22 ja tämä keskustelu on niin innokasta, että en minä nyt voi oikein ilmoittaa että pois moinen.

  Te siis tuuraatte minua kuitenkin, kiitos siitä. Jos nyt nettiä tulen käyttäneeksi, niin käyn täällä anonyyminä kommentaattorina haukkumassa runojanne ja vaatimassa Paulia takaisin.

  Kuulumisiin, PT

  VastaaPoista
 8. Ps, muutin juuri runon 4. ja 3. viimeisiä säkeitä.

  VastaaPoista
 9. jees. no mut jos tulee hyviä juttuja kesäkeittoa vääntäessä mieleen niin voithan aina laittaa meidän tekstien väliin!

  (myös leiriläisten pohdinnat teodikean ongelmasta voisit välittää tänne)

  VastaaPoista