sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Juhlaflarf


Euli is obsessing. Parkka innostuu perheestä, letuista ja salmarista enemmän kuin nykyteatterista. Euli tykkää omasta elämästään! Happy happy joy joy! ^^ Parkka jutteli eilen viikinkipolitiikkaa... Euli on jossain Vallilassa huppelissa, Pauli paistaa lettuja ja aamulla töihin jee! Parkka is obsessing. Euli toteaa, että kannatti lähteä Joensuuhun. Parkka väsäsi ruokaa ja kuunteli flamencoa: maccheroncini al fumé ei ollut Lucia de Medicin suosikki aivan suotta. Euli: lasten mehuretki päättyi ikävästi… Parkka: Apuva, tässähän tulee ihan kiire elää..! :D

(Thank God there are open wlans around here too: Euli & Parkka are obsessing…)

Parkka ei tahtoisi lukea pääsykokeisiin, vaan päästä vain maagisesti sisälle. Tyhmä koulu. Euli on kotona yksin ja perin tyytyväinen tilanteeseen. Parkka: karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme. Euli is obsessing. Hyvä olut, parempi mieli. :D Parkka bought a train ticket: hong kong – beijin. xD… ikävä äitiä jo nyt. Euli aikoo korkata tänään yhden oluen. Parkka tietää nyt, miksi niitä särkylääkkeitä määrättiin.

Taitaa jälleen miehen tie viedä wirtaa hakemaan. :)

---

Koostin runon Facebookin kaveripiirini tilapäivityksistä. Se juhlistaa runoblogimme ensimmäistä täyttä kuukautta. (Mietin sitä runoa, jonka aioin kirjoittaa, enkä minä siitä liian innoissani ollut. Oli vaikea keksiä mitään sanomista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti