sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Fin/landia

Vuodenaika, johon tapahtumat sijoittuivat, mainittiin romaanin ensimmäisen luvun ensimmäisessä kappaleessa. Sen koomin siihen ei viitattu.

Keskivaiheilla päähenkilöt tarkastelivat kellarissa erästä vuotavaa lasipurkkia. Sen sisällä oli jotain punaista: kuin velttoa, heikosti sykkivää lihaa.

Huipulla kuvattiin mielivaltaisia, taltalla suoritettuja tappoja. Sankarin kohtalo jäi avoimeksi.

Kirjan lopussa oli painoteknisistä syistä useita tyhjiä sivuja.

5 kommenttia:

 1. Pojilla hyvä kesävire; tykkäsin kaikista näistä Karhupuistosta alkaen!

  VastaaPoista
 2. Hieno!

  Tosin saattaisin vaihtaa sanajärjestystä tässä. Laittaisin: "Kirjan lopussa oli useita tyhjiä sivuja painoteknisistä syistä." pro "Kirjan lopussa oli painoteknisistä syistä useita tyhjiä sivuja." Minusta noin olisi vähän joustavampi, mutta tämä lienee makuasia.

  Hyvä kesävire tosiaan! tosin ehdotan että kesä vire kirjoitetaan tästedes erikseen... olen kamalasti alkanut diggailla räikeitä yhdyssanavirheitä!

  VastaaPoista
 3. kiitos h!

  puolustan kyllä omaa makuani: on olennaista, että juuri "tyhjät sivut" on viimeinen mielikuva, jonka virke lataa lukijan päähän.

  eipä muuten valittamista sinunkaan kesä vireessä, kävin juuri plokissas.

  VastaaPoista
 4. kiitti, siispä kehutaan toinen toisiamme!

  ajattelinkin että sinulla oli syy sanajarjestykseen. minä tahdoin laittaa viimeiseksi "painoteknisistä syistä", koska se on niin korskea & viileä ilmoitus / ilmoituksenkaltainen asia.

  hyvä meno tosiaan täällä blogissa, ilahduttaa usein, jatkakaa samaan palliin, talliin ja knalliin!

  VastaaPoista